Fitness

Osobní YouTube trenéři (díl první)

května 07, 2017 Unknown 2 Comments

Jestli se mi daří plnit nějaký novoroční předsevzetí, tak je to cvičení. Samotnou mě to překvapilo, ale ze cvičení, které jsem chtěla praktikovat aspoň třikrát týdně, se najednou stalo cvičení téměř denní. Za ty tři měsíce se pohyb stal součástí mého každodenního programu a já jsem za to sama sobě neskutečně vděčná, protože se cítím líp, zdravěji, mám víc energie a jako příjemný bonus je samozřejmě nějaký viditelný rozdíl na postavě. V dnešním článku bych vám ráda představila mé osobní YouTube trenéry, podle kterých cvičím a kteří mě všechno učí a vším mě provádí.

Dřív než se pustím do představování YouTube kanálů, kteří mě tak nějak motivují a se vším prochází se mnou, myslím, že je celkem na místě zmínit, že pokud chcete nějak měnit svou postavu, nestačí začít jenom s pohybem, ale je třeba si osvojit nějaké zdravější stravovací návyky - ale o tom zase jindy.

V dnešním článku vám představím 3 ženy, které mě ve cvičení motivují. Na další tipy se budete moci těšit v některém budoucím článku, protože jich mám v merku hodně a do jednoho článku se to bohužel pořádně sepsat nedá.

Mojí oblíbenkyní, na kterou jsem narazila celkem nedávno je PopSugar. 
Na jejích videích mám hodně ráda to, že se tam hodně střídají hosté, kteří předcvičují, což zaručuje to, každé video jě úplně jiné s úplně jinými a novými cviky a zároveň tam vzadu cvičí slečna, která cvičí "jednodušší" verzi pro začátečníky, což mi někdy přijde vhod, když už třeba nemůžu s dechem.
Videa jsou spíš delší než kratší a většinou jí volím právě tehdy, když chci cvičit nějaký cardio workout.

Další trenérku volím tehdy, když si chci zacvičit jógu, ale má i jiný skvělý workouty, který nejsou vůbec jednoduchý. Mám ráda její energii, působí na mě strašně pozitivně a jednou bych chtěla být tak flexibilní jako je ona. Tou skvělou slečnou je BohoBeautiful, která je naprosto božská, stejně jako prostředí, ve kterém svá videa natáčí. Můžete u ní najít u různé challenge, které trvají několik dní a střídá se v nich jóga, pilates, cardio a tak různě. 



Abych trochu nabudila ty z vás, kteří třeba neradí cvičí podle anglických videích, protože jim třeba nerozumíte, nebo už z jiného důvodu, mám tu pro vás jednu Češku, která cvičí pilates. Já jelikož se snažím cvičení hodně střídat jsem z Pavlíny nadšená. Nemá sice moc videí, ale ty, které má, cvičím velmi ráda, hlavně díky její energii a tomu, jak každý cvik umí dobře popsat, aby jsme ho následně mohli cvičit správně. Cvičí pilates pro začátečníky i pokročilé, takže vlastně pro všechny! Určitě navštivte její kanál Na Pilates!





Tak to by bylo pro dnešek vše, ale určitě se brzy můžete těšit na další podobný článek. V zásobě mám spousty dalších "domácích trenérek". 

Podle koho cvičíte vy? Nebo preferujete fitko?

Ať to dobře cvičí!
Lucienne







2 komentáře:

  1. Já jsem z těch, kteří upřednostňují cvičení ve fitku, v kolektivu. Tam se snažím se hecnout a dát do toho maximum, když vidím, jak makají ostatní.
    Doma bych cvičila také ráda, ale nejsem schopná se k tomu dokopat.
    Jsi dobrá, že se svého předsevzetí držíš a že tě to tak chytlo. :)
    Přesně takovou změnu bych opět také potřebovala - aby se mi začala měnit postava k lepšímu a abych se cítila lépe a měla více energie. A vím, že to pravidelné cvičení opravdu dokáže. Tak snad se také brzy proberu a budu psát takové pozitivní články jako ty. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas nejsem schopná se dokopat k tomu fitku a ještě k tomu se mi za to nechce platit :D Ale ráda bych si taky někdy zacvičila v kolektivu, hned je to jinačí atmosféra :-)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážím! :-)