Diary

Můj první oficiální článek na blogspot.cz

září 19, 2016 Unknown 2 Comments

Zní to až neuvěřitelně, protože posledních pár dní jsem nad tímto blogem ztrácela nervy. Respektive nad nastavením toho blogu, protože práce s HTML mi opravdu nebyla moc blízká.

Začala jsem zhruba před měsícem. Abyste tomu rozuměli, nejsem "prvoblogerka" nebo jak něco takového nazvat. Blogů jsem měla nespočet, řekněme, že jsem od svých 11 let měla zhruba sedm blogů, ale žádný nebyl na doméně blogspot.cz. Ani nevím proč, dlouhá léta jsem dávala přednost stránkám blog.cz, které nebyly nijak zlé, ba naopak, přišlo mi, že jejich ovládání je mnohem, MNOHEM jednodušší, než tady.

Jenže jsem se časem přistihla, jak doslova slintám nad designy a  možnostmi blogů na blogspotu. Zajímalo mě, jak to ty holky dělají, že je jejich blog tak nádherný a chtěla jsem to taky tak. Jenže to mi nastavení na blogu.cz neumožňovalo, nebo jsem aspoň nepřišla na to, jak vlastně na to. A tak jsem se rozhodla zkusit něco nového, založit si nový blog na nové doméně a překonat sama sebe.

Nebylo to vůbec snadné a hodně krát jsem to vzdala. Pořád něco nefungovalo, musela jsem přečíst miliardu návodů, abych dokázala nastavit alespoň něco. Ale myslím, že se mi to zatím vcelku zadařilo. Jsem spokojená s tím, co jsem vytvořila a baví mě se na to dívat. Baví mě psát svůj první článek a vytvářet něco, co jsem vždycky chtěla.

Chci tě tedy na mém blogu srdečně uvítat a doufám, že vše bude pokračovat v pořádku a že mé nervy vydrží i další překážky v podobě HTML a podobných oblud.

Lucienne

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se musel dlooouze seznamovat s HTML a jinými překážkami :)

    Diary of M

    Krásný blog! M.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásnej blog! Takhle dobře jsem to ještě nevyladila! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážím! :-)